Téma: tv barandov
Dobrý den.Rád bych věděl jestli a kdy budeme moci přes digi tv přijímat novou tv barandov.Děkuji ![]()
České programy ze satelitu - UPC, SKYLINK, CS-LINK, Digi-TV
Neoficiální fórum pro podporu sledování českých programů nejen ze satelitu.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Dobrý den.Rád bych věděl jestli a kdy budeme moci přes digi tv přijímat novou tv barandov.Děkuji ![]()
Dobrý den.Rád bych věděl jestli a kdy budeme moci přes digi tv přijímat novou tv barandov.Děkuji
Tyto informace nemá snad ani samotný Barrandov TV, takže zřejmě se této informace těžko dočkáš, ale pokud někdo nějaké info má, prosím o jeho publikování ![]()
Volal jsem na zákaznickou linku digi tv.Takže vysílání tv barrandov přes digi tv je prozatím v jednání.Přesný termín nemají,bude to v řádu několika měsíců.Nemělo by to trvat déle než 6 měsíců.Je třeba sledovat nabídku programů digi tv.:)
Volal jsem na zákaznickou linku digi tv.Takže vysílání tv barrandov přes digi tv je prozatím v jednání.Přesný termín nemají,bude to v řádu několika měsíců.Nemělo by to trvat déle než 6 měsíců.Je třeba sledovat nabídku programů digi tv.:)
Ahoj,nevíte jesli vůbec někdy budou na digi tv dostupné slovenské programy?joj stv2 markíza a proč už tam není filmbox a je tam axn .Ata
siola 0 napsal:Volal jsem na zákaznickou linku digi tv.Takže vysílání tv barrandov přes digi tv je prozatím v jednání.Přesný termín nemají,bude to v řádu několika měsíců.Nemělo by to trvat déle než 6 měsíců.Je třeba sledovat nabídku programů digi tv.:)
Ahoj,nevíte jesli vůbec někdy budou na digi tv dostupné slovenské programy?joj stv2 markíza a proč už tam není filmbox a je tam axn .Ata
Digi je slabá tv trocu foukne nebo prší a už nemám signál potom filmbox už není a dají tam axn které mám někdy bez zvuku a někdy to ani není nabované.Chybý tam sk programy aspon stv 2 a joj.
nevite jak se menuje vcerejsi film od 8 vecer na barandove dekuju vym ze nula ale nevim to presne ![]()
Stránky 1