1

Téma: Nabídka programů Skylink

Programy Skylink

Satelitní digitální televize umožňuje příjem stovek* nekódovaných a kódovaných televizních programů. Skylink Karta slouží ke zpřístupnění vybraných kódovaných satelitních televizních programů** na území České republiky. Většina kódovaných programů je uživateli Skylink Karty zpřístupněna bezplatně (NEPLACENÉ PROGRAMY), ostatní (VOLITELNÉ PROGRAMY) si uživatel může předplatit.

TELEVIZNÍ PROGRAMY
Uživatelé Skylink Karet mohou přijímat bezplatně řadu českých i slovenských televizních a rozhlasových programů.

• Astra 23,5° E 12 525 Vertikál  3/4 27 500 ČT1, ČT2, ČT4 SPORT, ČT24, Prima TV, TV Noe

• Astra 23,5° E 12 565 Horizontál  2/3 27 500 STV1, STV2, Markíza, TA3

• Astra 23,5° E 11 797 Horizontál  3/4 27 500 Barrandov, TV JOJ, JOJ Plus, Z1, NOVA HD, Eurosport HD

• Astra 23,5° E 11 992 Horizontál  3/4 27 500
    NOVA, NOVA CINEMA, NOSTALGIA, FILMBOX, FILMBOX EXTRA, Viasat History,
    Viasat Explorer / Spice, JimJam, Public TV, LEO TV

• Astra 23,5° E 10 803 Horizontál  5/6 22 000 STV3, Eurosport HD

• Astra 23,5° E 11 876 Horizontál  3/4 27 500 NOVA SPORT, SPORT 5, HBO, CS Film / XXX Xtreme

• Astra 23,5° E 11 856 Vertikál  5/6 27 500 Brava HDTV (DVB-S2)

• Astra 23,5° E 10 862 Horizontál  5/6 22 000 Óčko

• Astra 19,2° E 12 344 Horizontál  3/4 27 500 Eurosport

MULTI – volitelný balíček televizních programů - česky
Každý uživatel TT Karty má rovněž možnost přijímat řadu hodnotných televizních programů různých žánrů v programovém balíčku MULTI.

Rozhlasové stanice
Každý uživatel Skylink Karty může bezplatně přijímat i řadu rozhlasových stanic.

• ČRo 1 - Radiožurnál

• ČRo 2 - Praha

• ČRo3 - Vltava

• ČRo4 - Rádio Wave

• ČRo6 / ČRo7

• ČRo Region

• ČRo D-dur

• ČRo Leonardo

• ČRo Rádio Česko

• Proglas

• BBC CZ

+
slovenské rozhlasové stanice

Pořídíte-li si dva konvertory s přepínačem, nebo tzv. monoblok, budete moci přijímat stovky zahraničních nekódovaných programů ze satelitů ASTRA 23,5° a ASTRA 19,2°. Optimální řešení vám poradí v prodejně satelitní techniky.

Zdroj: http://www.skylink.cz

Naposledy upravil: programy (02-01-2009 20:14:22)

Inzerce: Anonymní SMS Seznamka | Věštírna

2

Re: Nabídka programů Skylink

Ceník platný od 1.10.2008 http://skylink.cz/web/document/download_file/34.pdf

3

02.01.2009
Plánovaná změna na TV JOJ

Dne 02. 01. 2009 dojde k plánované změně příjmové frekvence televízní stanice TV JOJ.

Na současnou pozici TV JOJ (12 565 MHz) se přesune sportovní program STV 3 tak, aby byly všechny programy veřejnoprávní slovenské televize pohromadě.

TV JOJ zůstane jen na své nové pozici (11 797 MHz), kde už vysílá přibližne tři měsíce spolu s JOJ Plus.

Parametry pro příjem TV JOJ:

frekvence: 11 797 MHz
polarizace: horizontál
SR: 27 500
FEC: 3/4

zdroj: Skylink http://skylink.cz/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_40

Dobrý den přeji,chtěl jsem si vyzkoušet Vámi nabízenou ochutnávku,ale  když zadám Vámi uváděné telefoní číslo.:9035507:,tak nemohu SMS poslat.Stále mi mobil hlásí chybu.....tak bych rád věděl včem ta chyba je...Novotny

5

Zdeněk Novotny napsal:

Dobrý den přeji,chtěl jsem si vyzkoušet Vámi nabízenou ochutnávku,ale  když zadám Vámi uváděné telefoní číslo.:9035507:,tak nemohu SMS poslat.Stále mi mobil hlásí chybu.....tak bych rád věděl včem ta chyba je...Novotny

Nejsme distributory, ale váš problém může míti hned několik příčin.
a) máte u vašeho operátor zakázané odchozí zpoplatněné SMS (t-mobile, o2, vodafone, u-fon)
b) SMS neodesíláte ve správném tvaru / to by vám ale hlásilo chybu až po odeslání/
c) Skylink má problém z SMS - zkoušel jsem volat na obchodní úsek 595 694 320, ale bohužel bez úspěchu takže vám nemohu sdělit podrobnější informace.

Ráda bych věděla,proč při sledování regionálních zpráv v 18 hod.na čt.1 musím poslouchat zprávy z Čech,když bydlím v Ostravě a chci zprávy ze svého kraje.Mám kartu Skylink,ale jsem z tohoto velmi rozladěna.Dojde k nějaké změně?Pro koho tedy bude v budoucnu až skončí analog Ostrava vysílat??? sad

7

Pavla Lžičařová napsal:

Ráda bych věděla,proč při sledování regionálních zpráv v 18 hod.na čt.1 musím poslouchat zprávy z Čech,když bydlím v Ostravě a chci zprávy ze svého kraje.Mám kartu Skylink,ale jsem z tohoto velmi rozladěna.Dojde k nějaké změně?Pro koho tedy bude v budoucnu až skončí analog Ostrava vysílat??? sad

Satelitní příjem nelze regionálně cílit.